Douglas hout Roosendaal nodig?

U bent op zoek naar Douglas hout Roosendaal? Dan bent u bij Buitenleven Second Life Wood te Roosendaal aan het juiste adres. Douglas hout is een duurzame en sterke houtsoort. Onbehandeld is de duurzaamheid 10 tot 15 jaar. Het is de perfecte en milieuvriendelijke vervanging voor geïmpregneerd hout. Douglas hout wordt daarom steeds populairder. Daarbij is deze houtsoort ook nog eens makkelijk te verwerken. Douglas hout Roosendaal is uitermate geschikt voor gebruik buiten. Denk aan tuinhuizen, schuren, stallen, overkappingen, dierenverblijven, schuttingen en tuinmeubelen. Wij hebben volop voorraad van Douglas houten planken, balken, schaaldelen etc. Als u zelf aan de slag wilt voor een project buitenshuis dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Denk er ook eens over om Douglas hout te combineren met sloophouten planken of balken, dan wordt uw project helemaal uniek met een bijzondere uitstraling.

Grootste aanbod aan douglas hout Roosendaal

Op zoek naar douglas hout Roosendaal? Buitenleven Second Life Wood is er ook voor de zakelijke markt. Met onze grote voorraden douglas hout Roosendaal kunnen wij snel leveren. Een snelle levering is mogelijk omdat transport en binnendienst feilloos op elkaar zijn afgestemd. Wij transporteren het hout voor u door heel Europa. Vraag een offerte aan voor de transportprijzen. Wij bieden grote partijen te koop aan tegen scherpe prijzen. Wij zijn een betrouwbare partner voor grote projecten. Als extra service kunnen wij de planken afkorten of in de lengte zagen. Dit doen wij tegen zeer betaalbare prijzen. Wij denken graag met u mee als u niet goed weet welke houtsoort het meest geschikt is voor uw project. Wij kunnen u alles vertellen over Douglas hout.Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in de showroom van Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Hier kunt u met eigen ogen de verschillende partijen Douglas hout Roosendaal zien. Al het hout staat netjes gesorteerd. U zult onder de indruk zijn van het grote assortiment planken, balken en schaaldelen. Dit duurzame hout met de rustieke uitstraling is een lust voor het oog. U kunt dan ook de mooie rozige gloed zien van deze houtsoort. Als u er dan toch bent kunt u gelijk onze andere bijzondere items bekijken. Bij aankoop van onze partijen hout komen wij regelmatig bijzondere objecten tegen zoals dakpannen, deuren, stenen en industriële lampen. Het kan net de finishing touch zijn voor uw project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!