Duurzaam hout nodig?

Bent u op zoek naar duurzaam hout? Bent u op zoek naar een houthandel waar u terecht kunt voor een grote oplage duurzaam hout voor een eerlijke prijs? Al sinds 2012 kunt u terecht in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood. Door de jaren heen hebben vele zakelijke en particuliere klanten ons weten te vinden en wij beschikken over een grote oplage van duurzaam hout. Het maakt bij ons niet uit of u op zoek bent naar een grote of kleine oplage. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw bestelling in orde te maken. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod is het vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle levering aanbieden. Of u kiest ervoor om vrijwel direct uw bestelling  op te halen in onze werkplaats in Roosendaal. Als u op zoek bent naar duurzaam hout bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres.

Sloophouten planken 22x95mm
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Duurzaam hout bij Buitenleven Second Life Wood

Duurzaam hout is vandaag de dag niet alleen meer binnenshuis te gebruiken. De trend voor de komende jaren is om meer buiten te leven. De tuin betrekt men steeds meer bij de woning als een aparte sfeer- en ontspanningsplek. Door gebruik te maken van duurzaam hout creëert u een prachtige sfeer in uw tuin. Het sloophout en het hout uit recycle trajecten is door ons duidelijk geselecteerd in vaste kopformaten en lengte maten; strak en geordend. Klaar voor transport door Nederland, België, Duitsland en verder Europa in. Buitenleven Second Life Wood heeft een uitstekend oog voor duurzaamheid. Sloophout en recycle hout komt zo dicht mogelijk uit de buurt en is onbewerkt. Wij beschikken over een ruim aanbod van eiken, essen, beuken en populier hout van Nederlandse bodem. Douglas hout en vuren hout komt uit verantwoorde bosbouw. Bij ons vindt u géén verkoop van nieuw geïmpregneerd hout en tropisch hardhout, maar wij hebben wel 100% recycle terrasdelen van Supradeck. Bijzonder en uniek hout dat wij tegenkomen laten we nooit liggen. Bijzonder is ook dat we de bewerking van recycle en sloophout zelf doen. Met speciale machines en handwerk creëren we zo een unieke eigen stijl.

Offerte aanvragen voor duurzaam hout?

U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hebben vaste afnemers als architecten, horeca, pretparken, dierentuinen, podium bouwers, theater, tv- filmsets bouwers, meubelmakers en consumenten die geregeld nieuwe oplages duurzaam hout bij ons afnemen.