Eiken balk nodig?

Bent u op zoek naar een eiken balk? Bent u op zoek naar een grote oplage eiken balken voor uw bouw project? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Door onze jarenlange ervaring en de juiste connecties hebben wij altijd een ruime voorraad hout in onze loods. Wij vinden onze balken en planken in oude fabrieken en woningen. Een eiken balk kunt u perfect voor de tweede keer gebruiken. Buitenleven Second Life Wood beschikt over een eigen werkplaats zodat wij de eiken balken en planken perfect voor u kunnen schoonmaken en schuren. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het hergebruiken van een eiken balk? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel telefonisch uw eiken balken. 

Sloophouten planken 22x95mm

Eiken balk: direct uit voorraad!

Buitenleven Second Life Wood staat bekend om zijn prachtige oude balken en planken. Onze naam zegt het al, de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Wij maken de balken en planken schoon en zorgen ervoor dat er geen splinters, vuil of spijkers zichtbaar zijn. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. U kunt bij ons terecht voor grote en kleinere oplagen die wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Vele zakelijke en particuliere klanten weten ons te vinden en zij maken de mooiste projecten van onze producten. Op onze website vindt u een impressie van de mogelijkheden voor het hergebruik van onze producten. Laat u verrassen en inspireren! 

Eiken balk van het beste eikenhout!

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een eiken balk bestellen voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze loods. Wij bieden u een ruime voorraad aan waaraan u uw hart kunt ophalen. Omdat wij over een ruime voorraad beschikken is het meestal mogelijk om direct uw eiken balk mee te nemen. Is het voor u lastig om naar onze loods te komen? Dan kunt u ook telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven. U kunt uw bestelling bij ons komen halen of wij bezorgen deze bij u thuis. Wij leveren in heel Nederland, België, Duitsland en nog verder Europa in. Via onze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.