Eiken balk nodig?

Op zoek naar een eiken balk? Hout is een mooi product om mee te werken. Buitenleven second life wood uit Roosendaal is voor de liefhebber van natuurlijk, duurzaam hout dan ook hét adres om eens rond te kijken, online of in onze showroom. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout en beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken. Heeft u voor uw project een eiken balk nodig? Wij bieden eiken balken aan in diverse afmetingen. Ons eikenhout is een product van eigen bodem. Deze duurzame houtsoort gaat decennialang mee en geeft aan elke constructie een nostalgische en robuuste uitstraling. Eikenhout kan buiten gebruikt worden voor een carport, overkapping of schuur, maar het wordt ook binnenshuis gebruikt voor bijvoorbeeld stoere meubels of vloeren. Typerend voor eikenhout zijn de mooie vlam en spiegels. Ook heeft eikenhout grove nerven wat zorgt voor een luxe uitstraling. Eikenhout heeft scheuren en noesten wat het juist een bijzondere charme geeft. Op deze website krijgt u een goede indruk van de eiken balken door de foto’s waar u op in kunt zoomen. Bent u een fan van eikenhout? Kijk dan ook gelijk bij onze eiken schaaldelen en schijven.

Sloophouten planken 22x95mm

Eiken balk: direct uit voorraad!

Eiken balk nodig? De grootste pijler van ons familiebedrijf is de verkoop van gebruikt hout. In onze werkplaats transformeren wij oud, vuil hout tot prachtig sfeerhout. Onze gloednieuwe borstelmachine verwijdert vuil en splinters en werkt het hout fijn af. Wij verkopen ook nieuw hout om totaalprojecten mogelijk te maken. Ons nieuwe hout is afkomstig uit verantwoorde bosbouw. Buitenleven second life wood heeft oog voor duurzaam bouwen. Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk en daar moeten we zuinig mee omgaan. Daarom krijgen houten balken en planken uit oude huizen, fabrieken, schuren en wagons bij ons echt een tweede leven, precies zoals onze naam al zegt.

Eiken balk tegen scherpe prijzen

Ons hout komt meestal dicht uit de buurt en daarom kunnen wij de kosten laag houden en uw eiken balk tegen een scherpe prijs aanbieden. Zowel de zakelijke als de particuliere klant is bij ons van harte welkom. Wij zijn een groothandel met enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad en kunnen daarom snel leveren. Heeft u een grote of een kleine oplage nodig? Het maakt ons niet uit, wij staan graag voor u klaar! Wij transporteren het hout zo nodig door heel Europa. Bent u benieuwd wat uw bestelling hout gaat kosten? Via deze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.