Gebrand hout nodig?

Gebrand hout is mooi en trendy. Wilt u graag een vloer of meubels van gebrand hout? Bij Buitenleven second life wood in Roosendaal kunt u terecht voor gebrande planken en balken van vuren en Amerikaans grenen en gebrande Douglas planken. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Ons nieuwe hout komt uit verantwoorde bosbouw in Nederland of Europa. Het gebruikte hout halen wij meestal uit fabrieken, oude huizen, schuren en wagons in de direct omgeving. Wij hebben oog voor duurzaam bouwen en wij geven graag gebruikt hout een tweede kans en geïmpregneerd hout zult u bij ons niet aantreffen. Gebrand hout of burned wood is prachtig en geeft een geweldige totaalsfeer. Gebrand hout kan gebruikt worden voor vloeren, overkappingen, meubels, wanden etc. Een voordeel van gebrand hout is dat het beter bestand is tegen weersinvloeden en tegen schimmels. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Al ons hout is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Wij hebben een eigen werkplaats waar we gebruikt hout transformeren tot mooi sfeerhout. Ook kunnen we het hout voor u inkorten of in de lengte doorzagen.

Gebrand hout online kopen

Bent u op zoek naar gebrand hout? Bent u op zoek naar een houthandel waar u terecht kunt voor prachtig gebrand hout dat u goed kunt gebruiken om een mooie trendy vloer, een stoere wand of een sprekend plafond te maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag bij ons ook een ruim aanbod vindt van gebrand hout. Gebrand hout geeft een karakteristieke sfeer aan de ruimte. Gebrand hout kan gebruikt worden voor vloeren, overkappingen, meubels en voor wanden. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van gebrand hout? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag over de aanschaf van gebrand hout. 

Gebrand hout van Buitenleven Second Life Wood

Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Sinds 2012 kunt u bij ons terecht in het mooie plaatsje Roosendaal. Door onze jarenlange ervaring met het bewerken van oude houten balken en planken weten wij als geen ander hoe wij hout een gebrande uitstraling moeten geven. Door hout te branden worden de houtlijnen en structuur goed zichtbaar wat een hele bijzondere uitstraling geeft. Wij hebben onze vaste adressen voor oude planken en vinden het belangrijk dat oude planken en balken een tweede leven krijgen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij alle balken en planken op de gewenste maat zagen. Daarnaast beschikken wij over een borstelmachine waarmee wij alle planken en balken schoon kunnen maken van vuil en splinters, waarbij wij ervoor zorgen dat de nerven en knoesten goed zichtbaar blijven. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Al ons hout is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Offerte aanvragen voor gebrand hout?

Buitenleven Second Life Wood beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u goed kunt bewerken tot gebrand hout. Het maakt bij ons niet uit of u een grote of kleine oplage nodig heeft, u kunt bij ons altijd terecht. Wij zijn bereikbaar voor zakelijke en particuliere klanten en maken voor u graag een vrijblijvende offerte. Via deze website kunt u ook een offerte aanvragen.