Gebrand hout nodig?

Gebrand hout is mooi en trendy. Wilt u graag een vloer of meubels van gebrand hout? Bij Buitenleven second life wood in Roosendaal kunt u terecht voor gebrande planken en balken van vuren en Amerikaans grenen en gebrande Douglas planken. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Ons nieuwe hout komt uit verantwoorde bosbouw in Nederland of Europa. Het gebruikte hout halen wij meestal uit fabrieken, oude huizen, schuren en wagons in de direct omgeving. Wij hebben oog voor duurzaam bouwen en wij geven graag gebruikt hout een tweede kans en geïmpregneerd hout zult u bij ons niet aantreffen. Gebrand hout of burned wood is prachtig en geeft een geweldige totaalsfeer. Gebrand hout kan gebruikt worden voor vloeren, overkappingen, meubels, wanden etc. Een voordeel van gebrand hout is dat het beter bestand is tegen weersinvloeden en tegen schimmels. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Al ons hout is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Wij hebben een eigen werkplaats waar we gebruikt hout transformeren tot mooi sfeerhout. Ook kunnen we het hout voor u inkorten of in de lengte doorzagen.

Gebrand hout van Buitenleven Second Life Wood

Op zoek naar gebrand hout? Door hout te branden worden de houtlijnen en structuur goed zichtbaar wat een hele bijzondere uitstraling geeft. De houtliefhebber vindt bij ons veel mooi duurzaam hout. We leveren zowel nieuw als gebruikt hout omdat we totaalprojecten willen faciliteren. Weet u niet precies welke houtsoort voor uw klus het meest geschikt is? U kunt altijd contact met ons opnemen en om advies vragen. Wij denken graag met u mee. Wij zijn trots op onze gloednieuwe borstelmachine waarmee wij oud, vuil hout transformeren tot prachtig, doorleefd fijn hout. De gebruikerssporen zijn nog wel zichtbaar maar dat maakt het hout juist zo karakteristiek.

Gebrand hout voor betaalbare prijzen

Zowel de kleine klusser als de zakelijke klant is bij ons van harte welkom. Wij gaan voor elk oplage, groot of klein, enthousiast aan de slag. Wij hebben enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad en kunnen snel leveren. Ook transport door heel Europa is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn een betrouwbaar en net familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. Als u een kijkje neemt op deze website dan krijgt u een indruk van wat wij te bieden hebben en u vindt er diverse tips voor allerlei klussen. Ook kunt u via deze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Buitenleven second life wood is hét adres voor gebrand hout!