Gebruikt hout Limburg nodig?

Heeft u interesse in gebruikt hout in Limburg? Bent u op zoek naar mooi gebruikt hout in Limburg? Wilt u uw vloer, wand, terras of meubels een sfeervolle look geven met gebruikt hout in Limburg? Bij Buitenleven second life wood weten we precies wat u bedoelt met mooi en sfeervol gebruikt hout in Limburg! Niet voor niets focussen wij al sinds januari 2012 met onze groothandel in Roosendaal op de verkoop van sloophout en recycle hout, oftewel gebruikt hout in Limburg dat nog prima een tweede ronde mee kan. In een tweede leven draagt dit gebruikte hout bij aan de charme van uw woning of de sfeer in uw tuin. Onze planken en balken, rechtstreeks afkomstig uit de bouw, oude huizen of de transportindustrie, zijn geschikt om binnen en buiten te gebruikten. Wij beschikken voor onze zakelijke klanten maar ook voor particulieren over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken, die u kunt gebruiken voor een bijzonder en uniek project in uw huis, veranda of tuin. 

Sloophouten planken 22x95mm

Gebruikt hout in Limburg: duurzaam met aantrekkelijke prijs

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat is bij Buitenleven second life wood niet anders. Wij zorgen er dan ook voor dat het gebruikte, oude hout en het recycle hout uit de buurt komt en afkomstig is uit recycle trajecten of uit de sloop. Zodoende is het voor ons mogelijk om de kosten laag houden, de belasting op het milieu behoorlijk te verlagen en de prijs aantrekkelijk te houden. Het gebruikte hout uit Limburg is bovendien onbewerkt. De bewerking van recycle hout en sloophout verzorgen wij zelf, zodat een unieke eigen stijl ontstaat. Wij verwerken het sloophout in onze werkplaats met de hand en met onze gloednieuwe borstelmachine. De eerste borstel van deze machine verwijdert de splinters en het vuil en de tweede borstel werkt het hout fijn af. De kleur wordt op deze manier bewaard en het geeft een mooier effect dan met de schuurmachine. Het gebruikt hout uit Limburg wordt door ons geselecteerd in vaste kopmaten en lengtematen. 

Tips om te werken met gebruikt hout uit Limburg

Omdat werken met gebruikt hout uit Limburg echt anders is dan met nieuw hout en wat handigheid en creativiteit vereist, heeft Buitenleven second life wood voor uw tips op de website geplaatst. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet waardoor we continuïteit en grote aantallen kunnen leveren, maar ook kleine oplagen zijn bij ons verkrijgbaar. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!