Gebruikt hout Utrecht nodig?

Zoekt u gebruikt hout in Utrecht? Heeft u interesse voor gebruikt hout in Utrecht? Als u gebruikt hout een prima tweede leven wil geven, dan is gebruikt hout uit Utrecht van Buitenleven second life wood een prachtige optie! Gebruikt hout in Utrecht verdient een tweede kans en bovendien dragen deze planken en balken, die zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken zijn, bij aan duurzaamheid en behoud van het milieu. Groothandel Buitenleven second life wood is gevestigd in Roosendaal en wij specialiseerden sinds januari 2012 op verkoop van sloophout en recycle hout. Gebruikt hout in Utrecht is hout met een sfeervol karakter. Het is zeer geschikt voor vele doeleinden, zoals voor vloeren, meubels, wanden en plafonds, maar ook voor vlonders in de tuin, pergola’s of veranda’s. Als groothandel beschikken wij altijd over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken, voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Kleine en grote oplagen zijn bij ons verkrijgbaar.
Sloophouten planken 22x95mm
Amerikaans Grenen balken 40x140mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €9.00.Huidige prijs is: €7.50. incl. BTW
Barnwood schaaldelen uit oude balken
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €29.95. incl. BTW
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Tips voor gebruikt hout in Utrecht

Het hout dat Buitenleven second life wood een tweede leven gunt, is hout dat rechtstreeks afkomstig is uit de bouw, uit oude huizen of uit de transportindustrie. Eerder werd dit nog in prima staat zijnde hout weggegooid, maar zoals veel klanten inmiddels weten is dit hout bij uitstek geschikt om te verwerken in unieke projecten. Onze medewerkers verwerken het sloophout in onze werkplaats met de hand en met onze gloednieuwe borstelmachine. De eerste borstel van deze machine verwijdert het vuil en de splinters, waarna de tweede borstel het hout fijn afwerkt. Door deze methode wordt de kleur mooi bewaard, wat een mooi effect geeft. Het werken met gebruikt hout in Utrecht vereist wat handigheid en creativiteit, vandaar dat wij op onze website wat tips voor u geplaatst hebben. 

Duurzaam gebruikt hout uit Utrecht

Omdat duurzaamheid belangrijk is, zorgen wij ervoor dat het gebruikte hout zo dicht mogelijk uit de buurt komt en afkomstig is uit recycle trajecten en uit de sloop. Zodoende kunnen wij voor u de kosten laag houden en de prijs van het hout aantrekkelijk. Na bewerking wordt het gebruikte hout uit Utrecht door ons geselecteerd in vaste kopmaten en lengtematen, daarna wordt het in Nederland en verder door Europa getransporteerd. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet, waardoor we continuïteit en grote aantallen kunnen leveren. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij vragen kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen!