Gebruikt hout Zeeland nodig?

Bent u op zoek naar gebruikt hout in Zeeland? Heeft u belangstelling voor gebruikt hout in Zeeland? Als u zoekt naar hout met karakter en dus gebruikt hout in Zeeland, dan bent u bij Buitenleven second life wood aan het juiste adres! Onze groothandel is gevestigd in Roosendaal en gebruikt hout, zowel planken als balken, krijgt bij ons een tweede leven. Wij concentreren ons sinds januari 2012 als houtbedrijf op verkoop van sloophout en recycle hout. Gebruikt hout uit Zeeland is sfeerhout met karakter en geschikt voor vele doeleinden, zoals voor vloeren, meubels, wanden en plafonds. Buitenleven is belangrijk; de tuin wordt gezien als een verlengstuk van de woning, om te ontspannen. Voor een prettige sfeer is gebruikt hout perfect. Als groothandel beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken, die u kunt gebruiken voor een uniek project.

Sloophouten planken 22x95mm

Gebruikt hout uit Zeeland is duurzaam hout

Bij Buitenleven second life wood staat duurzaamheid voorop. Het oude hout en het recycle hout komt zo dicht mogelijk uit de buurt en is afkomstig uit recycle trajecten en uit de sloop. Op deze manier kunnen wij de kosten laag houden en de belasting op het milieu danig verlagen. De prijs is hierdoor ook aantrekkelijk! Het hout is bovendien onbewerkt, zoals het gebruikte hout uit Zeeland. Onze planken en balken zijn zowel binnenshuis als buiten te gebruiken. De bewerking van recycle en sloophout verzorgen wij zelf. Met speciale machines en handwerk creëren we zo een unieke eigen stijl. Het gebruikt hout uit Zeeland wordt door ons eerst geselecteerd in vaste kopmaten en lengtematen. 

Werken met gebruikt hout uit Zeeland

Ons hout heeft een eerdere bestemming gehad en komt rechtstreeks uit de bouw, uit oude huizen of uit de transportindustrie. Dit hout werd eerder weggegooid, maar is prima te verwerken in mooie eindresultaten met een karaktervolle uitstraling. Wij verwerken het sloophout in onze werkplaats met onze gloednieuwe borstelmachine. De eerste borstel van deze machine verwijdert de splinters en het vuil en de tweede borstel werkt het hout fijn af. De kleur wordt hierdoor prachtig bewaard, wat een mooier effect geeft dan wanneer het hout met een schuurmachine wordt bewerkt. Omdat werken met gebruikt hout uit Zeeland echt anders is dan met nieuw hout en wat handigheid en creativiteit vereist, hebben wij op onze website tips en tricks geplaatst. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet waardoor we continuïteit én grote aantallen kunnen leveren. Ook kleinere oplagen zijn bij ons verkrijgbaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!