Gerecycled hout nodig?

Bent u op zoek naar gerecycled hout? Bent u op zoek naar karakteristiek hout waar u de mooiste producten mee kunt maken? Heeft u een prachtig project waar u gerecycled hout voor nodig heeft? Denkt u bijvoorbeeld aan vloeren, wanden, plafond of trendy bouwprojecten. Bij Buitenleven Second Life Wood bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar gerecycled hout. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en wij weten precies waar wij onze houten planken en balken vandaan kunnen halen. Ons gerecycled hout komt veelal uit oude fabrieken, wagons en huizen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Bent u benieuwd naar ons aanbod van gerecycled hout? Wij heten u van harte welkom in de loods. Het bewerken van gerecycled hout gebeurt in onze eigen werkplaats. Op deze manier creëren wij een eigen stijl met een unieke uitstraling. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen bij ons op locatie.

Sloophouten planken 22x95mm
Am. Grenen balken 90 bij 90 twee zijden afgeplat. gebruikt hout bij Buitenleven second life wood
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij balken
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
pallet vol rode planken 560 stuks 176,40 m2
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
recycle planken
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
douglas balk sloophout 90 bij 90 mm lengte 2,44m
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
gebruikte balken 90x90mm
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
partij gehavende havenplanken ca 2,18 kuub Roosendaal ophalen bij Buitenleven second life wood
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Gerecycled hout van Buitenleven Second Life Wood

Gerecycled hout nodig? Buitenleven Second Life Wood. Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Wij zijn in staat grote en kleine hoeveelheden te leveren in binnen en buitenland, het maakt niet uit hoe groot het project is. Het gerecycled hout van Buitenleven Second Life Wood heeft een eerdere bestemming gehad. Omdat Buitenleven Second Life Wood beschikt over een borstelmachine kunnen wij de balken en planken schoonmaken en splinters en vuil verwijderen. Op deze manier kunnen wij de houten balken en planken netjes aanbieden aan onze klanten. Onze planken en balken zijn geschikt voor wanden, vloeren en plafonds. Ook kunt u er meubels van maken. De keuze is helemaal aan u. Ons hout is geschikt voor een tweede ronde. 

Meer weten over gerecycled hout?

Voor karakteristieke balken en vloeren bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan van gebruikte planken en balken. De mogelijkheden bij Buitenleven Second Life Wood zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment of bent u op zoek naar een specifieke oplage? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Via onze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zien uw bestelling voor gerecycled hout graag tegemoet.