Hout recycling nodig?

Bent u op zoek naar een houtbedrijf dat oog heeft voor hout recycling? Bent u op zoek naar een bedrijf waar hout een tweede leven kan krijgen? Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Wij doen er alles aan om oude planken en balken uit oude huizen, fabrieken en uit wagons te halen. De oude houten planken en balken zorgen voor een fantastische sfeer in een ruimte als u deze gaat hergebruiken. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij onze houten balken en planken vandaan kunnen halen en wij zorgen altijd voor een ruime voorraad. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de manier waarop wij hout recycling uitvoeren? Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen. 

Sloophouten planken 22x95mm

Grote en kleine oplagen hout recycling

Bent u geïnteresseerd in hout recycling? Zoekt u naar recycling hout, vanwege de mooie en sfeervolle uitstraling? Bij Buitenleven second life wood weten we precies wat u bedoelt! Sinds januari 2012 houden wij ons bezig met hout recycling en in onze groothandel in Roosendaal vindt u dan ook het beste recycling hout, geschikt voor bijvoorbeeld meubels, wanden, plafonds en vloeren. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis is ons recycle hout en sloophout te gebruiken voor unieke projecten. Heeft u geen zin om iets te maken waarvan er 13 in een dozijn gaan? En wat ook nog eens duurzaam is? U bent bij Buitenleven second life wood met hout recycling aan het goede adres. Het gebruikte hout wordt door ons geselecteerd, verwerkt en kan daarna nog prima een tweede leven mee. Recycling hout is doorleefd en draagt bij aan de sfeer in of rondom uw woning. Als groothandel beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken en balken in vaste kopmaten en lengtematen, die u kunt gebruiken voor uw eigen unieke project.

Hout recycling is duurzaam

Bent u naast uniek recycling hout ook op zoek naar duurzaamheid? We zeiden het al: kom naar Buitenleven second life wood, want duurzaamheid door hout recycling is een speerpunt in ons bedrijf. Wij zorgen er dan ook voor dat het recycling hout zo dicht mogelijk in de buurt opgekocht wordt en dat het afkomstig is uit sloop of uit recycle trajecten. Ons hout komt rechtstreeks uit de bouw, uit oude huizen of uit de transportindustrie. Het hout is prima geschikt voor recycling. Extra prettig is het dat wij zo onze kosten laag kunnen houden en de prijzen voor u aantrekkelijk. Al het hout dat wij opkopen is onbewerkt. Met speciale machines en met handwerk creëren we een unieke eigen stijl. Wij verwerken het recycling hout in onze werkplaats met onze nieuwe borstelmachine, waarbij de eerste borstel van deze machine de splinters en het vuil verwijdert en de tweede borstel het hout fijn afwerkt. De kleur wordt hierdoor goed bewaard en het geeft een mooier effect. Omdat werken met gebruikt hout anders is dan met nieuw hout en het ook wat handigheid en creativiteit vereist, hebben wij op onze website enkele tips geplaatst. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet waardoor we continuïteit en grote aantallen kunnen leveren. Ook kleinere oplagen zijn bij ons verkrijgbaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Vraag via onze website gerust vrijblijvend een offerte aan!