Houthandel Roosendaal nodig?

Bent u op zoek naar een houthandel in Roosendaal? Bent u geïnteresseerd in een houthandel in Roosendaal, omdat u zoekt naar sloophout en recycle hout? Dan bent u precies op de juiste plek! Buitenleven second life wood is sinds 2012 gevestigd als houthandel in Roosendaal. Ons houtbedrijf verkoopt het mooiste sfeerhout. De planken en balken zijn geschikt voor binnen en buiten. U vindt ons hout dan ook overal terug: in vloeren, wanden en plafonds, en in veranda’s of kinderspeeltoestellen. Ons aanbod is ruim, u treft bij Buitenleven second life wood verschillende soorten en maten planken, die u kunt gebruiken voor unieke projecten. Wij selecteren het gebruikte hout in vaste kopmaten en lengtematen en maken het daarna gereed voor verder transport. Onze houthandel in Roosendaal is een groothandel, waar u kleine en grote oplagen kunt afnemen. Ook particulieren zijn naast zakelijke klanten bij Buitenleven second life wood van harte welkom!

Duurzaam hout bij houthandel Roosendaal

Onze naam geeft natuurlijk precies weer wat Buitenleven second life wood doet: gebruikt hout een tweede leven geven door het opnieuw te gebruiken. Een mooie duurzame oplossing! Het hout komt rechtstreeks uit oude huizen, gebouwen, de bouw of uit de transportindustrie. Wij proberen het hout zo dichtbij mogelijk te verkrijgen. Eerder werd dit gebruikte hout weggegooid, maar door dit sloophout te recyclen, ontstaat een duurzaam, sfeervol product. Dat gebeurt niet vanzelf. Buitenleven second life wood heeft speciale machines om het hout een prachtige, sfeervolle en natuurlijke look te geven. Met onze gloednieuwe borstelmachine worden eerst splinters en vuil eraf geborsteld en daarna wordt het hout fijn afgewerkt. Dit geeft een mooier effect dan de schuurmachine te gebruiken, want ook de kleur blijft bewaard. We creëren zo een unieke stijl, die creatieve mensen, die iets bijzonders in hun huis of tuin willen en voor wie duurzaamheid belangrijk is, enorm aanspreekt.

Houthandel Roosendaal is servicegericht

In de loop der jaren heeft Buitenleven second life wood vaste recyclelijnen opgezet, waardoor de continuïteit en grote aantallen tweede kans hout gegarandeerd is. Vanzelfsprekend laten wij kleine en unieke partijen hout als we dat tegenkomen, niet liggen. Het vereist enige handigheid om met sloophout of recycle hout te werken, daarom hebben we handige instructies op onze website geplaatst. We delen graag onze kennis om onze eigen producten en bewerkingen weer op een mooie manier hergebruikt te zien. Buitenleven second life wood is een klein familiebedrijf, waar betrouwbaarheid, service en accuratesse belangrijk zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.