Industriele planken nodig?

Houdt u van een industriële look en bent u op zoek naar industriële planken voor uw project? Bij Buitenleven second life wood in Roosendaal heeft u een ruime keuze uit diverse soorten industriële planken. Met robuust en doorleefd hout krijgt uw project een geheel eigen karakter. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. De verkoop van recycle hout en sloophout is de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Zoals onze naam al zegt geven wij gebruikte houten balken en planken graag een tweede leven. We hebben ook nieuw hout aan ons assortiment toegevoegd om totaalprojecten te kunnen faciliteren. Met industriële planken kunt u de mooiste vloeren, wanden, plafonds of meubels maken. Gebruikt hout heeft een warme uitstraling en maakt elk project uniek. Ons hout is afkomstig uit oude fabrieken, de havens, schuren, wagons en oude huizen, meestal dicht uit de buurt. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken. In onze showroom kunt u de verschillende partijen hout zien. De kleuren van gebruikt hout kunnen heel donker, heel licht of juist gemixt zijn. Elke plank is andese en het uiteindelijke resultaat is altijd verrassend.
Sloophouten planken 22x95mm
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Industriele planken kopen

Heeft u belangstelling voor industriële planken? Bent u op zoek naar mooie industriële planken en balken? De mooiste industriële planken hebben een doorleefde look, die u bij nieuwe planken niet gauw zult vinden. Buitenleven second life wood weet dit als geen ander en heeft zich daarom gespecialiseerd in verkoop van sloophout, recycle hout en industriële planken! Als sinds 2012 vindt u in onze groothandel, waar zowel zakelijke als particuliere klanten welkom zijn, een ruim aanbod van industriële planken. Dit recycle hout kan nog prima mee in een tweede leven als vloer, wand, plafond of verwerkt in meubels. Al onze industriële planken en ook de balken zijn binnen maar zeker ook buitenshuis te gebruiken op het terras, als vlonder of als overkapping. Projecten van industriële planken zijn mooi om te zien en om in huis of in de tuin van te genieten, simpelweg omdat ze met hun karakteristieke uitstraling bijdragen aan de sfeer. Als groothandel zorgen wij ervoor dat we beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken met vaste kopmaten en lengtematen. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet, waardoor we altijd grote aantallen kunnen leveren. Ook zijn kleinere oplagen bij ons verkrijgbaar. Vraag via onze website vrijblijvend een offerte aan!

Duurzame industriële planken

Niet alleen zijn projecten met industriële planken uniek en een lust voor het oog, het gebruiken van industriële planken is ook duurzaam. Bij Buitenleven second life wood is dat een bedrijfsspeerpunt. Wij zorgen er dan ook voor dat het oude hout en het recycle hout zo dicht mogelijk uit de buurt komt en afkomstig is uit recycle trajecten of uit de sloop. Vaak komt het rechtstreeks uit de bouw, uit oude huizen of uit de transportindustrie. Werd dit hout eerder weggegooid, bij Buitenleven second life wood hebben we getoond dat dit hout met name als industriële planken prima hergebruikt kan worden. Prettige bijkomstigheid is dat wij daardoor ook onze kosten laag kunnen houden en wij aantrekkelijke prijzen kunnen berekenen. De bewerking van recycle hout en sloophout verzorgen wij zelf: met speciale machines en handwerk geven we het hout een unieke eigen stijl. 

Industriële planken bewerkt met borstelmachine

De industriële planken behouden bij Buitenleven second life wood hun originele kleur. Dat komt omdat wij geen schuurmachine gebruiken, maar een gloednieuwe borstelmachine. De eerste borstel van deze machine verwijdert de splinters en het vuil en de tweede borstel werkt het hout fijn af. Dit geeft een mooier effect en eindresultaat. Werken met gebruikte industriële planken vereist wat creativiteit en handigheid, daarom hebben wij wat tips op onze website geplaatst.