Oud hout nodig?

Werkt u graag met oud hout? Spreekt de warme uitstraling u aan? Bij Buitenleven second life wood in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor gebruikt hout. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Zoals onze naam al zegt is de grootste pijler van ons bedrijf gebruikt hout omdat wij dit graag een tweede leven geven. De tijd is voorbij dat oud hout waardeloos was en daar zijn wij blij mee. Wij hebben oog voor duurzaamheid en door recycle hout te gebruiken wordt het milieu minder belast. Ons recycle hout komt uit oude huizen, fabrieken, schuren en wagons, vaak uit de buurt, soms wat verder weg. U kunt het gebruiken voor vloeren, wanden, plafonds of meubelen. Maar u kunt het ook in de tuin gebruiken want onze planken en balken zijn namelijk zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Met de doorleefde uitstraling van oud hout wordt elk project uniek. De plekken waar spijkers zaten, scheuren en andere gebruikssporen zijn zichtbaar en geven elk project een geheel eigen karakter. In onze werkplaats verwerken wij het oude hout tot prachtig sfeerhout waar u de mooiste vloeren, meubelen etc. mee kunt maken.
Sloophouten planken 22x95mm

Oud hout online kopen

Bent u op zoek naar oud hout? Bent u op zoek naar oud hout dat u perfect kunt gebruiken om een vloer, een muur of een plafond van temaken? Bent u op zoek naar oud hout dat u een tweede leven kunt geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Door onze centrale ligging zijn wij goed te bereiken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de jaren heen hebben wij geleerd waar wij oud hout vandaan moeten halen. Wij hebben vaste connecties en gaan graag op zoek naar nieuwe plekken om uniek oud hout te vinden. Wij halen onze planken en balken uit oude wagons, oude fabrieken en huizen. Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Vindt u het prettig om ons brede assortiment eerst in onze werkplaats te bekijken voordat u een bestelling plaatst? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen. Daarnaast vindt u op deze gebruiksvriendelijke website ons ruime aanbod. Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van oud hout. 

Oud hout bestellen bij Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood is een duurzame groothandel die nieuw en gebruikt hout voor een betaalbare prijs verkoopt. Onze planken en balken zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Voor welk project u de oude planken ook gaat gebruiken, de prachtige, doorleefde uitstraling zal uw project een geheel uniek karakter geven. Omdat de planken gebruikt zijn hebben ze een warme uitstraling waardoor de planken perfect zijn voor een tweede ronde. De oude planken en eiken balken die Buitenleven Second Life Wood aanbiedt zijn perfect te gebruiken voor verschillende projecten. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij voor u oud hout op maat zagen en waarna wij de planken door onze borstelmachine halen. Hiermee kunnen wij splinters en spijkers verwijderen zodat u direct aan de slag kunt met uw aankoop. Ook kunnen wij de planken met diepe, harde borstels structureren voor een mooie zichtbare nerf. Buitenleven Second Life Wood is een betrouwbaar, geordend en klein familiebedrijf dat hout levert tegen scherpe prijzen. Met onze grote voorraad kunnen wij snel leveren en kunnen wij u goed van dienst zijn. 

Scherpe prijzen voor oud hout

Bent u benieuwd naar ons aanbod of bent u benieuwd naar de kosten van oud hout? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.