Oude balken nodig?

Heeft u voor uw klus oude balken nodig? Buitenleven second life wood in Roosendaal beschikt over een groot assortiment balken die voor elk project geschikt zijn. De tijd dat oude balken werden weggegooid is voorbij. Wij zien de waarde van gebruikt hout en verwerken het in onze werkplaats tot prachtig sfeerhout. Zoals onze naam al zegt: houten balken en planken krijgen bij Buitenleven second life wood echt een tweede leven. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. U kunt oude balken zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Wilt u een mooie overkapping maken of een uniek meubelstuk? Met gebruikt hout krijgt het een geheel eigen karakter. De doorleefde, warme uitstraling van hout dat eerder is gebruikt is in oude huizen, fabrieken, schuren of wagons treft u niet aan bij nieuw hout. In gebruikt hout kunnen spijkers, scheuren of andere gebruikssporen zichtbaar zijn. Spijkers kunnen afgeslepen worden zodat ze geen verwondingen opleveren maar verder mag er wat op of aan het hout zitten, het hoort bij de uitstraling van recycle hout. Wij hebben oog voor duurzaam bouwen en door hergebruik van hout gaan we zuinig om met onze planeet. Daarom is ons nieuwe hout afkomstig uit Nederland of uit verantwoorde bosbouw.
Sloophouten planken 22x95mm

Oude balken bestellen bij Buitenleven second life wood

Oude balken nodig? Onze oude balken komen zo dicht mogelijk uit de buurt en zijn onbewerkt. Wij bewerken dit hout zelf in onze werkplaats waar wij met machines en handwerk een unieke eigen stijl creëren. Onze gloednieuwe borstelmachine verwijdert eerst vuil en splinters en werkt het daarna fijn af. Wij kunnen de balken inkorten of in de lengte zagen als u dat wenst. Weet u niet goed welk soort balken voor uw project het meest geschikt zijn? Wij denken graag met u mee en geven deskundig advies. Kijk eens rond op deze website waar u al veel informatie kunt vinden over ons aangeboden hout.

Oude balken voor zakelijke en particuliere klanten

Iedereen is bij ons welkom! Wij zijn er zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. Heeft u een grote of een kleine oplage nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn een groothandel met enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad en kunnen snel leveren. Wij transporteren het hout door heel Europa. Buitenleven second life wood is een betrouwbaar en net familiebedrijf dat een passie heeft voor hout en levert tegen scherpe prijzen. Wilt u graag vooraf weten wat de kosten zijn? Via deze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.