Oude balken nodig?

Heeft u voor uw klus oude balken nodig? Buitenleven second life wood in Roosendaal beschikt over een groot assortiment balken die voor elk project geschikt zijn. De tijd dat oude balken werden weggegooid is voorbij. Wij zien de waarde van gebruikt hout en verwerken het in onze werkplaats tot prachtig sfeerhout. Zoals onze naam al zegt: houten balken en planken krijgen bij Buitenleven second life wood echt een tweede leven. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. U kunt oude balken zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Wilt u een mooie overkapping maken of een uniek meubelstuk? Met gebruikt hout krijgt het een geheel eigen karakter. De doorleefde, warme uitstraling van hout dat eerder is gebruikt is in oude huizen, fabrieken, schuren of wagons treft u niet aan bij nieuw hout. In gebruikt hout kunnen spijkers, scheuren of andere gebruikssporen zichtbaar zijn. Spijkers kunnen afgeslepen worden zodat ze geen verwondingen opleveren maar verder mag er wat op of aan het hout zitten, het hoort bij de uitstraling van recycle hout. Wij hebben oog voor duurzaam bouwen en door hergebruik van hout gaan we zuinig om met onze planeet. Daarom is ons nieuwe hout afkomstig uit Nederland of uit verantwoorde bosbouw.
Sloophouten planken 22x95mm
Amerikaans Grenen balken 40x140mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €9.00.Huidige prijs is: €7.50. incl. BTW
Barnwood schaaldelen uit oude balken
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €29.95. incl. BTW
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Oude balken bestellen bij Buitenleven second life wood

Bent u op zoek naar oude balken? Bent u op zoek naar oude balken die u kunt gebruiken om een plafond te maken, een muur mee te betimmeren of een vloer van te maken? Wat de reden ook mag zijn. U bent van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Onze naam zegt het al; de houten oude balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Het is onze passie om oude balken, wagondelen en oude planken een tweede leven te geven. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij alle planken en oude balken direct voor u op maat zagen. Daarnaast beschikken wij over een borstelmachine die al het vuiligheid en splinters verwijdert waardoor u een perfecte oude balk mee naar huis kunt nemen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een grote of kleine oplage oude houten balken te bestellen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Daarnaast kunt u alvast een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel direct uw gewenste oplage. Wij zien uw bestelling voor oude balken graag tegemoet. 

Oude balken van Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood is een groothandel met een ruim aanbod van verschillende oude balken. Wij halen onze balken uit huizen, wagons en oude fabrieken. De oude balken die wij aanbieden lenen zich perfect om een karakteristieke sfeer in uw woning, pand of restaurant te creëren. Al in 2012 is Buitenleven Second Life Wood gestart als houtbedrijf in verkoop van sloophout en recycle hout. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren en wij denken graag met u mee over de bestelling van uw oplagen. Daarnaast vindt u op onze website een overzicht van afgeronde projecten die gemaakt zijn van oude balken en planken van Buitenleven Second Life Wood. Vele klanten gingen u al voor en zij maakten de mooiste creaties van oude balken. 

Oude balken bestellen bij Buitenleven Second Life Wood?

Wilt u meer weten over de kosten voor de aanschaf van een oplage oude balken? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Vele zakelijke en particulieren klanten weten ons te vinden en bestellen verschillende oplagen voor diverse projecten. Onze naam zegt het al; de houten balken, planken en wagondelen krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven.