Oude houten planken nodig?

Bent u op zoek naar oude houten planken? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw hart kunt ophalen aan karakteristieke planken en balken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig ruime keuze uit verschillende soorten en maten balken en oud houten planken. In onze werkplaats kunnen wij de oude houten planken voor u op maat zagen en door de borstelmachine halen. Door deze techniek te gebruiken kunnen wij de oude nerven laten opleven en halen wij gelijkertijd de splinters en de spijkers uit de oude houten planken en balken. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of langs te komen in onze werkplaats. Voor oude houten planken bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres. 

Barnwood schaaldelen licht van kleur
Barnwood schaaldelen uit oude balken
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €29.95. incl. BTW
recycle planken
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
nevado supradeck composiet vlonderplaneken buitenleven second life wood roosendaal
Supradeck composiet vlonderplank teak
Oorspronkelijke prijs was: €29.75.Huidige prijs is: €24.95. incl. BTW
partij gehavende havenplanken ca 2,18 kuub Roosendaal ophalen bij Buitenleven second life wood
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Oude houten planken van Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn gevestigd in Roosendaal maar vele liefhebbers van oude planken uit de verre omtrek weten ons te vinden. Wij beschikken over een ruime voorraad waardoor er voor elk wat wils is. Bent u op zoek naar een grote oplage of bent u op zoek naar een paar planken? Wij leggen het graag voor u klaar. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar speciale oude houten planken? Onze medewerkers gaan graag met u op zoek. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u een bepaald soort hout wilt gebruiken voor een speciaal project. Onze medewerkers denken graag met u mee. Bij Buitenleven Second Life Wood krijgen houten balken en planken echt een tweede leven. Onze oude houten planken en houten balken zijn afkomstig uit oude huizen, panden en wagons.

Meer weten over oude houten planken bestellen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om oude houten planken te bestellen? U kunt op onze website alvast een kijkje nemen. Uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven of bij één van onze medewerkers in Roosendaal. De oude houten planken zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. De mogelijkheden voor hergebruik van oud hout zijn zeer uiteenlopend. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige houten balken en planken die wij aanbieden. Op onze website vindt u voorbeelden van afgeronde projecten die gemaakt zijn van oude houten planken van Buitenleven Second Life Wood.