Oude houten vloer nodig?

Bent u op zoek naar een oude houten vloer? Bent u op zoek naar oude planken die u kunt gebruiken voor de aanleg van een oude houten vloer? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en gemakkelijk te bereiken. Omdat wij beschikken over een ruime werkplaats kunnen wij een groot assortiment aanbieden dat geschikt is om een oude houten vloer te leggen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het hergebruiken van oude planken bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar verschillende soorten en maten planken. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een oude houten vloer te maken van de planken van Buitenleven Second Life Wood? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of langs te komen bij ons in de werkplaats. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste oplage. 

40x140x2450 amerikaans grenen Buitenleven Roosendaal3
Amerikaans Grenen balken 40x140mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €9.00.Huidige prijs is: €7.50. incl. BTW
Barnwood schaaldelen licht van kleur
Barnwood schaaldelen uit oude balken
Oorspronkelijke prijs was: €34.95.Huidige prijs is: €29.95. incl. BTW
Am. Grenen balken 90 bij 90 twee zijden afgeplat. gebruikt hout bij Buitenleven second life wood
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij balken
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
pallet vol rode planken 560 stuks 176,40 m2
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
recycle planken
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
douglas balk sloophout 90 bij 90 mm lengte 2,44m
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
gebruikte balken 90x90mm
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
partij gehavende havenplanken ca 2,18 kuub Roosendaal ophalen bij Buitenleven second life wood
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Oude houten vloer maken van tweedehands planken

Bent u op zoek naar een oude houten vloer? Wilt u geen doorsnee vloer, maar een doorleefde oude houten vloer? Is uw huidige vloer aan vervanging toe, maar u bent op zoek naar een bijzondere oude houten vloer? Voor de mooiste planken waarmee een prachtige oude houten vloer gelegd kan worden, bent u bij Buitenleven second life wood absoluut aan het goede adres! Gebruikt hout met een doorleefde uitstraling krijgt bij ons een tweede leven, onder andere als oude houten vloer. Onze balken en planken zijn ook geschikt om te verwerken in meubels, wanden en plafonds binnenshuis en buitenshuis in een mooie vlonder of overkapping. Wij richten ons al sinds januari 2012 als houtbedrijf op de verkoop van sloophout en recycle hout. Als groothandel beschikken wij over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken met vaste lengtematen en kopmaten. In de afgelopen jaren zijn door ons vaste recycle lijnen opgezet en hierdoor is het mogelijk om continuïteit en grote aantallen te leveren. Overigens zijn ook kleine oplagen bij Buitenleven second life wood verkrijgbaar. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom!

Oude houten vloer is duurzaam en karakteristiek

Niet alleen is een oude houten vloer mooi en draagt hij bij aan de sfeer in uw woning, een oude houten vloer is ook duurzaam en dat vinden we bij Buitenleven second life wood enorm belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat het gebruikte hout, sloophout en recycle hout zo dicht mogelijk in de buurt verkregen wordt: rechtstreeks uit de bouw, oude huizen, de transportindustrie, uit de sloop of andere recycle trajecten. Naast duurzaamheid en minder belasting op het milieu, kunnen wij op die manier ook onze kosten laag houden. Dat betekent weer aantrekkelijke prijzen voor onze klanten!

Verwerken van oude houten vloer

Het hout dat Buitenleven second life wood gebruikt is onbewerkt, maar wordt voor verkoop wel eerst door ons behandeld. Dat doen we door vakkundig handwerk en met diverse machines. waaronder de gloednieuwe borstelmachine. De eerste borstel van deze machine verwijdert het vuil en de splinters en de tweede borstel werkt het hout fijn af. Op deze manier blijft de kleur mooi bewaard en geeft het een mooier effect dan wanneer het hout geschuurd zou worden. Omdat een oude houten vloer leggen van recycle hout enige handigheid en creativiteit vereist, hebben wij enkele tips voor u op onze website geplaatst. Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Ook kunt u geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen.