Oude houten vloer nodig?

Met gebruikt hout kunnen de mooiste projecten gerealiseerd worden. Heeft u de charme van oud hout ontdekt en wilt u graag een oude houten vloer leggen? Buitenleven second life wood heeft een groot assortiment mooi sloophout waar vloeren, plafonds, meubelen wanden mee gemaakt kunnen worden. Een oude houten vloer heeft een warme uitstraling. Het doorleefde hout dat een geschiedenis heeft zorgt voor een bijzondere sfeer. Niet één plank is hetzelfde en het resultaat is altijd een verrassing. Met de zichtbare gebruikssporen heeft het een geheel eigen karakter. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Recycle hout is onze core business maar omdat er voor sommige totaalprojecten ook nieuw hout nodig is, kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Het sloophout is afkomstig uit oude huizen, schuren, wagons etc., meestal niet ver uit onze buurt. Het nieuwe hout komt uit verantwoorde bosbouw in Nederland maar ook elders uit Europa. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Gebruikt hout is niet alleen mooi, maar door hergebruik gaan wij ook zuiniger met de grondstoffen van deze planeet om. Mede daarom geven wij hout echt een tweede leven!

Duurzame oude houten vloer van Buitenleven Second Life Wood

Voordat u aan de gang kunt met uw oude houten vloer hebben wij in onze werkplaats al heel wat werk verzet. Wij bewerken het hout zelf met machines en handwerk. Zo transformeren wij oud, vuil hout tot prachtig sfeerhout. Wij zijn blij met onze gloednieuwe borstelmachine die eerst vuil en splinters van het hout verwijdert en het daarna fijn afwerkt. De gebruikssporen blijven zichtbaar maar dat is juist het kenmerk van sloophout. Afgeslepen spijkers, losgelaten noesten en butsen en deuken; u hoeft er niets aan te doen. Al ons hout is geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Met sloophout kunt u ook een mooie overkapping, tuinhuis of tuinmeubelen maken.

Oude houten vloer voor betaalbare prijs

Omdat ons hout vaak uit de sloop dicht uit de buurt komt zijn de kosten laag en kunnen wij leveren tegen betaalbare prijzen. Wij zijn een groothandel met enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad en kunnen dan ook snel leveren. Desgewenst transporteren wij door heel Europa. Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten en het maakt niet uit of het om grote of kleine oplagen gaat. Wilt u graag weten wat het meest geschikte hout is voor uw oude houten vloer, neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Via deze website kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.