Oude vloeren nodig?

Bent u op zoek naar karakteristieke oude vloeren? Bent u op zoek naar een doorleefde oude vloer die u wilt gebruiken in uw woning, kantoor of strandtent? Bij Buitenleven Second Life Wood bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar oude vloeren. In de loop van de jaren weten wij precies waar wij mooie oude houten vloeren kunnen vinden. Wij bieden u diverse oude vloeren aan die gebruikt zijn voor fabrieken, huizen en wagons. Omdat wij hout een tweede leven geven, ervaart u de karakteristieke uitstraling van hout. Bent u benieuwd naar onze oude houten vloeren? Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in onze werkplaats in Roosendaal. Laat u verrassen door ons ruime aanbod. Er zijn al vele prachtige projecten gerealiseerd met oude vloeren, daarvan treft u elders op deze website een impressie aan. Wij zien uw graag in onze werkplaats!

Grote voorraad oude vloeren

Bij Buitenleven Second Life Wood kijkt u uw ogen uit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij keer op keer ons ruime voorraad uitbreiden. In de werkplaats hebben wij een ruime voorraad. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen. Zitten uw gewenste oude houten vloeronderdelen in ons assortiment? Dan kunt u uw vloeren direct meenemen. Het kan gebeuren dat er spijkers en splinters aan de oude vloeren zitten. Dit is geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u uw houten oude vloeren netjes en schoon thuis geleverd krijgt. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij uw houten vloeren netjes schuren. Buitenleven Second Life Wood geeft hout echt een tweede kans! Wij zijn de houthandelaar die u zoekt voor een grote oplage oude vloeren!

Oude vloeren bestellen bij Buitenleven Second Life Wood

De mogelijkheden voor het hergebruiken van oude vloeren zijn zeer divers en eindeloos bij Buitenleven Second Life Wood. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment of bent u op zoek naar een grote oplage? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat de kosten zullen zijn voor uw gewenste oude vloeren. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven. U kunt de oude vloeren van Buitenleven Second Life Wood zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. De keuze is helemaal aan u. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.