Oude vloeren nodig?

Op zoek naar oude vloeren? Vindt u die doorleefde oude vloeren ook zo mooi? Bent u van plan om zelf een oude vloer van gebruikt hout te leggen. Bij Buitenleven second life wood vindt u prachtige gebruikte planken om een unieke vloer mee te leggen. Gelukkig ligt de tijd achter ons dat oud hout werd weggegooid. Onze naam zegt het al; oud hout verdient een tweede leven en daar zorgen wij voor! Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Gebruikt hout is onze core business maar voor sommige totaalprojecten is ook nieuw hout nodig. Daarom kunt u voor zowel nieuw als gebruikt hout bij ons terecht. Het gebruikte hout is afkomstig uit oude huizen, fabrieken, wagons en schuren, meestal uit onze directe omgeving. Ons nieuwe hout komt uit verantwoorde bosbouw in Nederland en Europa. Buitenleven second life wood heeft oog voor duurzaamheid en door hergebruik van hout wordt het milieu minder belast. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor uw unieke oude vloer. Maar van sloophout worden ook plafonds en meubels gemaakt en wanden bekleed. Ons hout kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Dus ook een mooie overkapping, vlonder of tuinmeubelen zijn mogelijk.
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Oude vloeren online kopen

Bent u op zoek naar oude vloeren? Bent u op zoek naar oude vloeren die een tweede leven verdienen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. Onze naam zegt het al; bij ons verdienen oude vloeren echt een tweede leven. Door de jaren heen weten wij precies waar wij onze producten het beste kunnen halen en wij werken samen met vaste leveranciers. Doordat wij onze oude vloeren in de buurt kunnen ophalen kunnen wij de vloeren voor een eerlijke en betaalbare prijs aanbieden aan onze klanten. Vaste afnemers als architecten, horeca, pretparken, dierentuinen, podium bouwers, theater, tv- filmsets bouwers, meubelmakers en particulieren weten ons vandaag de dag allemaal te vinden in het mooie Roosendaal. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van een kleine of grote oplage? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website. Op deze manier komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Voor oude vloeren die een tweede leven verdienen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Oude vloeren van Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood is een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Het gebruikte hout is afkomstig uit oude huizen, fabrieken, wagons en schuren, meestal uit onze directe omgeving. Al ons nieuwe hout komt uit verantwoorde bosbouw in Nederland en Europa. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor de aanleg van een prachtige vloer. Buitenleven Second Life Wood heeft oog voor duurzaamheid en door hergebruik van hout wordt het milieu minder belast. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij uw balken en planken op de juiste afmeting zagen. Daarnaast beschikken wij over een borstelmachine waarmee wij vuil en splinters van vloeren af kunnen krijgen zonder dat wij de producten beschadigen. De nerven en de knoesten blijven goed zichtbaar waardoor het karakter van de vloerplanken intact blijven.

Offerte aanvragen voor oude vloeren?

Bent u benieuwd naar ons aanbod van oude vloerdelen? Bent u benieuwd naar de kosten voor uw project? Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Op deze website kunt u alvast een kijkje nemen bij ons ruime aanbod zodat u alvast uw vloerplanken kunt uitzoeken. U kunt online een offerte aanvragen zodat u precies weet wat de kosten kunnen zijn voor uw bestelling.