Recuperatie balken
nodig?

Bent u op zoek naar recuperatie balken? Bent u op zoek naar recuperatie balken die u kunt gebruiken voor het afronden van uw project? Bij Buitenleven Second Life Wood heten wij u van harte welkom. U vindt ons in het mooie stadje Roosendaal. Omdat wij centraal gelegen zijn weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en u kunt tegenwoordig uw hart ophalen aan ons ruime aanbod van recuperatie balken. Als u op zoek bent naar recuperatie balken bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om langs te komen in onze werkplaats. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor uw wensen. 

Sloophouten planken 22x95mm

Grote en kleine oplage recuperatie balken

Bij Buitenleven Second Life Wood bent in aan het juiste adres voor gebruikte balken en planken. Bij ons krijgen balken en planken echt een tweede leven. De balken en planken worden netjes opgepoetst en op de juiste lengte gezaagd. De recuperatie balken van Buitenleven Second Life Wood zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De planken zijn afkomstig uit oude fabrieken, loodsen, huizen en wagons. De medewerkers van Buitenleven Second Life Wood weten precies waar zij de oude planken en balken kunnen vinden. In onze eigen werkplaats maken wij alle balken en planken vrij van splinters en wij zorgen ervoor dat u de balken en planken direct kunt gebruiken voor uw project. Het is bij Buitenleven Second Life Wood geen enkel probleem als u een grote of kleine oplage recuperatie balken nodig heeft. In onze ruime werkplaats bieden wij u een ruime voorraad aan die wij vrijwel direct kunnen leveren op het door u gewenste adres. Daarnaast kunt u uiteraard ook uw bestelling bij ons ophalen in Roosendaal. 

Recuperatie balken: direct op voorraad

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om recuperatie balken van Buitenleven Second Life Wood te bestellen? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. U kunt ons ook bellen; onze medewerkers staan u graag te woord. Bent u benieuwd naar de kosten van uw balken? U kunt via deze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zien uw bestelling voor recuperatie balken bij Buitenleven Second Life Wood graag tegemoet.