Recycling hout nodig?

Bent u op zoek naar recycling hout? Bent u op zoek naar recycling hout dat u perfect kunt gebruiken voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Bij Buitenleven Second Life Wood bent u aan het juiste adres voor mooie, oude balken en planken die uw project een bijzondere charme geven. Buitenleven Second Life Wood biedt u de mogelijkheid aan om voor een betaalbare prijs tweedehands balken en planken te gebruiken voor plafonds, wanden, vloeren en meubelstukken. De keuze is helemaal aan u. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij de prachtige oude balken en planken kunnen vinden. Wij halen onze producten namelijk uit oude fabrieken, wagons, huizen etc. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats en een borstelmachine kunnen wij alle balken en planken volledig schoon en netjes maken. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om langs te komen in onze loods. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die oude balken en planken te bieden hebben.

Sloophouten planken 22x95mm

Recycling hout online kopen

Bent u op zoek naar recycling hout? Bent u op zoek naar een houthandel waar u terecht kunt voor een grote en kleine oplage balken, planken en oude wagondelen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. Wij beschikken over een ruim aanbod recycling hout dat u kunt gebruiken voor verschillende projecten. In 2012 is Buitenleven Second Life Wood gestart als een houtbedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van sloophout en recycle hout. Wij zijn een groothandel waar u van op aan kunt als u op zoek bent naar unieke en karakteristieke planken en balken die aansluiten bij uw wensen. U bent in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood van harte welkom voor verschillende soorten en maten wagondelen, planken en balken. Wilt u meer weten over het bestellen van recycling hout? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het bestellen van uw oplage. 

Recycling hout van Buitenleven Second Life Wood

Buitenleven Second Life Wood biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het opsporen van oude balken, planken en wagondelen. Het is onze passie om op zoek te gaan naar karakteristieke planken en balken die goed genoeg zijn voor een tweede ronde. Onze naam zegt het al; de houten balken, planken en wagondelen krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Bijzonder en uniek hout dat wij tegenkomen laten we nooit liggen en dat bewerken wij graag in onze eigen werkplaats. Doordat wij beschikken over een borstelmachine kunnen wij alle houtsplinters en vuil voor u verwijderen zodat het karakter van de planken en balken in tact blijft. Vele zakelijke en particulieren klanten weten ons te vinden en maken gebruik van onze prachtige producten  zoals tweedehands planken, balken en wagondelen. Vaste afnemers als architecten, horeca, pretparken, dierentuinen, podium bouwers, theater, tv- filmsets bouwers en meubelmakers weten ons goed te vinden in Roosendaal.

Ontdek alle mogelijkheden van ons recycling hout

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van uw gewenste hout oplage? Bent u op zoek naar doorleefd hout dat u kunt gebruiken voor uw project? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste oplage bij één van onze medewerkers. U kunt daarnaast ook vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U bent bij ons van harte welkom voor een grote of kleine oplage, wij gaan graag voor u aan de slag.