Sloophout planken nodig?

Bent u op zoek naar sloophout planken? Dan bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment sloophout en sloophout planken. Een vloer, wand, plafond of meubel van sloophout is momenteel erg gewild en dat is geen wonder. Sloophout planken zijn gebruikte planken, afkomstig uit oude huizen, fabrieken of schuren hebben de planken een prachtige doorleefde uitstraling. Met sloophout planken krijgt uw project een heel eigen, uniek karakter. Hergebruik van oud hout is bovendien goed voor het milieu. Wij hebben sloophout voor binnen en buiten gebruik. Buitenleven Second Life Wood heeft sloophout in de houtsoorten vuren, Amerikaans grenen en hardhout. Ook bevat ons assortiment nieuw hout zoals eiken, Douglas hout en hardhout. Met zowel gebruikt als nieuw hout in ons assortiment is totaalbouw mogelijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

barnwood planken of balken lengte 3,65m
Barnwood balken 45 x 100-250mm x 3,65m
75.00 incl. BTW
Formaten zijn ca. Dik: ca. 45-50 Breed: ca. 100-250 mm...
sloophouten planken gezaagd en geborsteld
Sloophouten planken 18x135mm gezaagd en geborsteld
24.95 incl. BTW
Sloophouten planken al 10 jaar lang de bestseller in ons...
Sloophouten planken vuren 18×135 geborsteld
20.80 incl. BTW
Prachtig product, onze bestseller onder de planken. Deze planken zijn...
barnwood twee-zijdige uitstraling
Barnwood planken zwart
65.00 incl. BTW
Formaten zijn ca. Dik: ca. 25-35 Breed: ca. 150-270 mm...
Festival planken 20x100mm donker
24.95 incl. BTW
Uitsluitend in een geborsteld afwerking verkrijgbaar. Formaat Dik: 20mm Breed:...
Sloophouten planken 17x95mm geborsteld
20.80 incl. BTW
BESTSELLER WANDEN Deze recycle planken, sloophouten planken zijn dun en smal....
Barnwood lichte kleur, Scandinavische look
Barnwood authentiek Alpenhout stijl
65.00 incl. BTW
Formaat dik: 22 en 30 mm breed: 140-330 mm lengte:...
wand geschaafde rode planken
Geschaafd rode recycle planken
24.95 incl. BTW
Kleine voorraad, wel bij te bestellen. Formaat is ca. Dik:...
rood geverfde oude plank
Recycle planken rood in oude verflaag
24.95 incl. BTW
Volop voorraad!  Geschikt voor kleine & grote projecten. Het hout...
wit geverfd planken voor buiten en binnen.
Recycle planken wit in oude verflaag
24.95 incl. BTW
Het hout is geïmpregneerd, daardoor geschikt voor buiten en binnen....
Barnwood authentiek
65.00 incl. BTW
Formaat dik: 25mm breed: 140-240 mm lengte: 3 m ----------------------...
barnwood gevlamd
Barnwood authentiek gevlamd
65.00 incl. BTW
Formaat dik: 18-20 mm breed: 90-200 mm (enkele stuks 300mm)...
Barnwood bouwresten
Barnwood authentiek 2-zijdig
65.00 incl. BTW
Formaat dik: 30 mm breed: 150-250 mm tweezijdig: een zijde...
vloer gelegd oude van gebruikte dansvloer plankjes uit Roosendaal
Eiken dansvloer parket plankjes gebruikt
50.00 incl. BTW
Unieke eenmalig aanbod. Eiken dansvloer parket plankjes uit Roosendaal, oud...
recycle planken
Recycle planken appartementencomplex
25.00 incl. BTW
OP=OP Mooie nerven in zandkleur met donkere nerf. eenmalig aanbod....
wagondelen oud grenen
Wagondelen oud grenen
50.00 incl. BTW
Formaat Dikte: 40-50 mm Breedte: 85-210 mm Lengte: 2,7 m...
Wagondelen oud grenen, dik
65.00 incl. BTW
MACHINAAL GEBORSTELD lengte: 2.7 meter breedte: 140 -190 mm dikte:...
recycling 30cm
Brede planken 30cm breed, recycle
39.95 incl. BTW
Duurzaam hout uit recycle-lijn.  Prachtig ruige noesten. Formaat Dik:  ...
Havenplanken oud grenen of hardhout
14.95 incl. BTW
Havenplanken in oud grenen en hardhout Verkrijgbaar in 2 dikten...
Amerikaans Grenen 40x240mm planken
4.50 incl. BTW
Formaat: 40 mm dik 240mm breed Diverse lengtes tot en...
Scheepsplanken
24.95 incl. BTW
Scheepsplanken zijn gebruikt en gesorteerd. Afwerking: geborsteld, De planken hebben...
Recycle planken 40x290mm Pine
Recycle planken 40x290mm Vuren
20.00 incl. BTW
Fijn bezaagd Amerikaans Vuren hout. Formaat Dik 40mm Breed 290mm...
partij gehavende havenplanken ca 2,18 kuub Roosendaal ophalen bij Buitenleven second life wood
Sale!
Partij Gehavende Havenplanken
395.00 incl. BTW
28mm dik grenen en hardhout Gehavende Havenplanken gemixt op 1...
Sloophouten planken vuren 18×135 ruw
15.80 incl. BTW
Buitenleven Second Life Wood heeft een groot assortiment aan sloophout...
Sloophouten planken 17x95 ruw
Sloophouten planken 17x95mm ruw
15.80 incl. BTW
BESTSELLER WANDEN Deze recycle planken, sloophouten planken zijn dun en smal....
Amerikaans grenen planken 40x290mm
5.00 incl. BTW
Formaat Dikte: 40 mm Breedte: 290 mm Lengte: diverse lengtes...

Sloophout planken kopen

Bent u op zoek naar sloophout planken? Wilt u sloophout planken gebruiken voor de afwerking van uw project, de bekleding van wanden of de aanleg van een prachtige doorleefde vloer? Zoek dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Door onze jarenlange ervaring met het opsporen van sloophout planken kunnen wij onze klanten telkens weer een grote oplage aanbieden. Wij beschikken over een ruime voorraad van prachtige doorleefde planken die afkomstig zijn uit oude huizen en wagons. Buitenleven Second Life Wood geeft planken en balken echt een nieuw tweede leven. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om sloophout planken te bestellen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze werkplaats om uw sloophout planken te vinden die perfect te gebruiken zijn voor uw project. Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven.

Grootste aanbod sloophout planken

Op zoek naar sloophout planken? Als extra service kunnen wij uw sloophout planken afkorten, in de lengte zagen, borstelen of structureren. U hoeft enkel maar te zeggen hoe u het hebben wilt. Onze gloednieuwe borstelmachine borstelt de planken schoon en mooi glad. Het resultaat is vele malen mooier dan bij schuren het geval is. De borstelmachine kan de planken ook met diepe harde borstels structureren zodat de nerven goed zichtbaar worden. Het hout krijgt hierdoor een luxe uitstraling. Door de planken af te korten of in de lengte te zagen krijgt u de afmetingen die u wenst. Dit alles doen wij tegen betaalbare prijzen. Wij zijn er ook voor de zakelijke markt. Met onze grote voorraden kunnen wij het hout snel leveren ook als het om grote projecten gaat. Wij zijn een betrouwbare partner en leveren tegen scherpe prijzen. wij transporteren het hout door heel Europa. U kunt een offerte aanvragen voor de transportprijzen.

Showroom voor sloophout planken

U bent van harte welkom in de showroom van Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Hier kunt u met eigen ogen de verschillende partijen sloophout planken zien. Al het hout staat netjes gesorteerd. Per partij kunnen de kleuren verschillen. De kleuren van sloophout kunnen heel donker, heel licht of juist gemixt zijn. Elke plank is anders en het is altijd weer een verrassing hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Maar uw project wordt gegarandeerd uniek met de bijzondere uitstraling die sloophout heeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Sloophout planken bestellen

Bent u op zoek naar sloophout planken? Bent u op zoek naar sloophout planken die u een tweede leven wilt geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten sloophout planken die geschikt zijn voor ieder project. De sloophout planken van Buitenleven Second Life Wood worden veelal gebruikt voor het bekleden van plafonds, wanden, het maken van vloeren of om een prachtig meubelstuk van te maken. Wij bieden u een groot assortiment aan van verschillende planken die afkomstig zijn uit oude wagons, fabrieken en huizen. In de loop van de jaren weten wij precies waar wij onze sloophout planken kunnen vinden en wij beschikken over een ruim aanbod. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag een kijkje nemen in onze werkplaats? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website voor meer informatie. Daarnaast bent u van harte welkom in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood. 

Een tweede leven voor sloophout planken

Al onze planken en balken zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Voor ieder project zijn er sloophout planken te vinden met een uniek karakter. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij voor u de planken op maat zagen en halen wij de planken door een borstelmachine. Hiermee verwijderen wij het vuil en de splinters maar blijven de knoesten en het karakter van het sloophout bewaard. Buitenleven Second Life Wood is een duurzame groothandel die nieuw en gebruikt hout voor een betaalbare prijs verkoopt. Doordat de sloophout planken gebruikt zijn hebben ze stuk voor stuk een warme uitstraling zodat de planken perfect zijn voor een tweede ronde. Buitenleven Second Life Wood is een betrouwbaar, geordend en klein familiebedrijf dat hout levert tegen scherpe prijzen. Met onze grote voorraad kunnen wij snel leveren en kunnen wij u goed van dienst zijn. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons welkom.

Sloophout planken van Buitenleven Second Life Wood

Bent u benieuwd naar ons aanbod van oude sloophout planken of bent u benieuwd wat de kosten zijn als u een grote of kleine oplage bestelt? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Kom langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod. ​​​​Maak een uniek project met sloophout planken van Buitenleven Second Life Wood.