Sloophout nodig?

Vindt u sloophout ook zo mooi? Bent u op zoek naar een partij sloophout voor uw project? Buitenleven second life wood uit Roosendaal heeft een groot assortiment sloophout en sloophouten planken die afkomstig zijn uit oude huizen, schuren, havens of fabrieken. Tegenwoordig zien we gelukkig de schoonheid en waarde van sloophout en krijgt het een tweede leven. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en door hergebruik van hout dragen we ons steentje bij aan het milieu. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout. Nieuw hout zoals essen, eiken, beuken en populieren is Nederlands inlands hout en ons Douglas en vuren hout komt uit verantwoorde bosbouw. Met sloophout krijgt elk project een bijzonder uitstraling. Het doorleefde hout waar je de gebruikssporen kunt zien heeft een eigen charme. Butsen en scheuren hoeven niet weggewerkt te worden want dit hoort bij de uitstraling van sloophout. Sloophout is er in verschillende kleuren: grijs gemêleerd, bruin/grijs gemêleerd en licht gemêleerd. Per partij kunnen de kleuren verschillen. U bent dus verzekerd van een unieke uitstraling.

Sloophouten planken 22x95mm
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Sloophout online kopen

Heeft u sloophout nodig? Bent u op zoek naar uniek sloophout, omdat dat een natuurlijke uitstraling heeft? Bent u geïnteresseerd in sloophout, omdat u in huis of in uw tuin duurzaam hout wilt gebruiken? Welkom bij Buitenleven second life wood! In 2012 startten wij onze groothandel in sloophout en inmiddels leveren wij aan zakelijke en particuliere klanten in Nederland en heel Europa. Het is mogelijk om zowel kleine als grote oplagen af te nemen. De balken en planken van ons mooie sfeerhout zijn geschikt om binnen en buiten te verwerken. U kunt denken aan vloeren, wanden, plafonds, veranda’s en kinderspeeltoestellen. U vindt overigens naast sloophout ook duurzaam nieuw hout, mocht uw voorkeur daarnaar uitgaan. Buitenleven second life wood biedt een ruim assortiment met verschillende soorten hout en verschillende maten planken. Wij selecteren voor u alvast het hout in vaste kopmaten en lengtematen, waarna het gebruikt kan worden voor unieke projecten. 

Ruim aanbod in sloophout

Onze naam legt natuurlijk precies uit wat wij doen: houten balken en planken krijgen bij Buitenleven second life wood echt een tweede leven. Door het hout opnieuw te gebruiken helpt u mee om op een duurzame manier met hout om te gaan. Bovendien heeft u met sloophout materiaal in handen dat een sfeervolle uitstraling heeft. Ons hout is afkomstig uit gebouwen, oude huizen, uit de bouw en de transportindustrie. Een stukje duurzaamheid zit ook in het feit dat wij het hout zo dichtbij mogelijk proberen op te kopen. Eerder werd dit gebruikte hout weggegooid, maar u ziet op onze website aantoonbaar dat het verwerken van sloophout en recycle hout echt een bijzondere charme heeft. Buitenleven second life wood laat het sloophout er weer mooi uitzien door handwerk en met behulp van machines, zoals onze spiksplinternieuwe borstelmachine. De eerste borstel van de machine haalt het vuil en de splinters weg en de tweede borstel werkt het hout fijn af. We geven het hout zo een mooier effect dan wanneer de schuurmachine wordt gebruikt en bovendien blijft de kleur van het hout bewaard. 

Sloophout bestellen van Buitenleven Second Life Wood

Om de continuïteit van grote aantallen sloophout en recycle hout te kunnen waarborgen, heeft Buitenleven second life wood vaste recyclelijnen kunnen opzetten in de afgelopen jaren. Mochten we unieke kleinere partijen hout tegenkomen, dan laten we dat vanzelfsprekend niet liggen, maar nemen het op in ons assortiment. Omdat het enige handigheid vereist om met sloophout te werken, hebben we op onze site handige instructies geplaatst. Buitenleven second life wood is een klein familiebedrijf, waar betrouwbaarheid en service kernpunten zijn. Geen dertien in een dozijn-hout voor u? Kies dan voor Buitenleven second life wood en vraag vrijblijvend een offerte aan!