Sloophouten planken nodig?

Sloophouten planken nodig? De tijd dat oud, gebruikt hout werd weggegooid ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig is duurzaamheid de norm en gaan we zuiniger om met materialen. Buitenleven second life wood staat daar helemaal achter en daarom krijgen oude houten balken en planken bij ons echt een tweede leven; precies zoals onze naam al zegt. Bent u op zoek naar sloophouten planken voor uw vloer, plafond, wand, overkapping of meubel? Wij hebben een groot assortiment sloophouten planken. Het hout is afkomstig uit oude huizen, fabrieken, schuren of de transportindustrie, vaak uit de directe omgeving en soms daarbuiten. De planken hebben een prachtige, doorleefde uitstraling. Waar u de sloophouten planken ook voor nodig heeft, uw project krijgt een geheel eigen karakter. Buitenleven second life wood verwerkt oud hout in de eigen werkplaats tot prachtig sfeerhout. Hout dat het waard is om een tweede leven te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor nieuw hout (Douglas, vuren, eiken, essen, beuken en populier) dat uit verantwoorde bosbouw komt.

Grote voorraad sloophouten planken

Buitenleven second life wood heeft een uitstekend oog voor duurzaamheid. De sloophouten planken komen zo dicht mogelijk uit de buurt en zijn onbewerkt. Wij bewerken het oude hout zelf; met speciale machines en handwerk creëren we een eigen unieke stijl. We kunnen uw sloophouten planken afkorten, in de lengte zagen of borstelen. Wij beschikken over een nieuwe borstelmachine; de eerste borstel verwijdert vuil en splinters en de tweede borstel werkt het hout fijn af waardoor de kleur bewaard blijft. Elke plank is anders en dat geeft uw project een bijzondere uitstraling. In hergebruikt hout kunnen nog sporen van spijkers zitten of andere gebruikssporen maar dat hoort juist bij gebruikt hout. U hoeft daar niet veel aan te doen. Juist zulke gebruikssporen geven het sloophout karakter. Onze planken zijn geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Sloophouten planken voor zakelijke en particuliere klanten

Wij zijn er zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren en u kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplagen. Wij zijn een groothandel met een enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad, daarom kunnen wij ook snel leveren.  Buitenleven second life wood is een betrouwbaar, geordend, klein familiebedrijf dat levert tegen scherpe prijzen. Het hout wordt door heel Europa getransporteerd. Kies voor de charme van gebruikt hout en maak gebruik van de mogelijkheid om via deze website een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u nog vragen heeft over de sloophouten planken kunt u altijd contact met ons opnemen.