Sloophouten planken nodig?

Sloophouten planken nodig? De tijd dat oud, gebruikt hout werd weggegooid ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig is duurzaamheid de norm en gaan we zuiniger om met materialen. Buitenleven second life wood staat daar helemaal achter en daarom krijgen oude houten balken en planken bij ons echt een tweede leven; precies zoals onze naam al zegt. Bent u op zoek naar sloophouten planken voor uw vloer, plafond, wand, overkapping of meubel? Wij hebben een groot assortiment sloophouten planken. Het hout is afkomstig uit oude huizen, fabrieken, schuren of de transportindustrie, vaak uit de directe omgeving en soms daarbuiten. De planken hebben een prachtige, doorleefde uitstraling. Waar u de sloophouten planken ook voor nodig heeft, uw project krijgt een geheel eigen karakter. Buitenleven second life wood verwerkt oud hout in de eigen werkplaats tot prachtig sfeerhout. Hout dat het waard is om een tweede leven te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor nieuw hout (Douglas, vuren, eiken, essen, beuken en populier) dat uit verantwoorde bosbouw komt.

Sloophout planken online kopen

Bent u op zoek naar sloophout planken? Bent u op zoek naar een groothandel waar u een keuze heeft uit een ruim aanbod van sloophout planken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Roosendaal bij Buitenleven Second Life Wood. Onze naam zegt het al; bij ons krijgen houten balken en planken echt een tweede leven! Bijzonder en uniek hout dat wij tegenkomen laten we nooit liggen. Bijzonder is ook dat we de bewerking van recycle en sloophout zelf doen met onder andere onze eigen borstelmachine. Met speciale machines en handwerk creëren we zo een unieke eigen stijl. Als u op zoek bent nar een grote of kleine oplage sloophout planken bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2012 zijn wij up and running met de verkoop van sloophout en recycle hout. Sfeerhout (zoals sloophout) is geschikt voor vloeren, wanden plafonds. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om langs te komen in onze werkplaats. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze sloophout planken die geschikt zijn voor verschillende projecten.

Sloophout planken van Buitenleven Second Life Wood

Wij merken dat de trend voor de komende tijd steeds meer is om buiten te leven. Wij merken dat onze klanten veelal sloophout planken gebruiken voor de realisatie van een overkapping, een tuinhuis of voor het restylen van een klimtoestel voor de kinderen. De tuin betrekt men steeds meer bij de woning als een aparte sfeer- en ontspanningsplek. Buitenleven Second Life Wood is dé groothandel waar u naar op zoek bent voor verschillende balken en planken. Als groothandel beschikken wij over enorme hoeveelheden en diversiteiten planken die wij te allen tijde op voorraad hebben. Tussenleverancier worden is mogelijk, maar consumenten zijn bij ons zeker van harte welkom. Vandaag de dag hebben wij vaste afnemers als architecten, horeca, pretparken, dierentuinen, podium bouwers, theater, tv- filmsets bouwers, meubelmakers en particulieren. 

Duurzame sloophout planken

Het sloophout en het hout uit recycle trajecten is door ons prima geselecteerd in vaste kopformaten en lengte maten. Buitenleven Second Life Wood heeft een uitstekend oog voor duurzaamheid. Zo beschikken wij over een ruim aanbod van sloophout en recycle hout dat zo dicht mogelijk in de buurt wordt opgehaald. Daarnaast zoeken wij naar onbewerkt hout. Wij bieden een ruim aanbod aan van eiken, essen, beuken en populier hout dat van Nederlandse bodem is. Douglas hout en vuren hout komt uit verantwoorde bosbouw.