Sloophouten vloer nodig?

Houdt u van een vloer met karakter? Dan is een sloophouten vloer echt iets voor u. Buitenleven second life wood is een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout, zowel voor binnen als buiten. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment sloophouten planken waarvan u een prachtige sloophouten vloer kunt maken. Gebruikte planken hebben een doorleefde uitstraling die elke ruimte een bijzondere uitstraling geven. Sloophouten planken kunnen niet alleen voor vloeren gebruikt worden maar zijn ook geschikt voor plafonds, wanden, een overkapping of meubels. Sloophout heeft een geschiedenis en dat merkt u! Ons hout komt uit recycle trajecten en uit de sloop. Het is afkomstig uit oude huizen, fabrieken, schuren of de transportindustrie. Buitenleven second life wood is voorstander van duurzaam bouwen en hergebruik van hout is ons dan ook op het lijf geschreven. Met onze naam maken wij al duidelijk dat oude houten balken en planken bij ons ook echt een tweede leven krijgen. Het sloophout komt meestal uit onze direct omgeving en soms daarbuiten. Zo proberen wij op alle manieren zorg te dragen voor het milieu. Met een sloophouten vloer draagt u ook uw steentje bij!

Grote voorraad sloophouten vloeren

Op zoek naar een robuuste sloophouten vloer? Buitenleven second life wood beschikt over een nieuwe borstelmachine met twee borstels. De eerste borstel verwijdert vuil en splinters en de tweede borstel werkt het hout fijn af waardoor de kleur bewaard blijft. Met diepe, harde borstels worden de nerven goed zichtbaar. Dit geeft het hout een luxe uitstraling. Het resultaat is vele malen beter dan met schuren het geval zou zijn. Zitten er nog sporen van spijkers in het hout, zijn er scheuren of losgelaten noesten? Het hoort allemaal bij gebruikt hout en u hoeft daar niet veel aan te doen. Het zijn deze gebruikssporen die het sloophout kenmerken. Wij kunnen de planken ook voor u inkorten of in de lengte zagen zodat u de juiste afmetingen krijgt voor uw sloophouten vloer. Op deze website geven wij u ook tips voor de aanleg van uw vloer.

Sloophouten vloer tegen scherpe prijzen

Wij zijn een betrouwbaar, geordend, klein familiebedrijf dat levert tegen scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. Wij kunnen snel leveren omdat we enorme hoeveelheden en diversiteiten op voorraad hebben. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn van harte welkom! Het hout wordt door heel Europa getransporteerd. U kunt via deze website een vrijblijvende offerte aanvragen.