Wagondelen planken nodig?

Bent u op zoek naar wagondelen planken? Bent u op zoek naar planken met een bijzonder karakter? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Buitenleven Second Life Wood. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van houten planken vindt u bij ons een ruim aanbod van gebruikte wagondelen planken, sloophouten planken en verschillende vloeren. Bij Buitenleven Second Life Wood geven wij planken en balken echt een tweede leven. De wagondelen planken hebben een stoer en bijzonder karakter. De planken zijn donkerbruin van kleur. De planken zijn perfect te gebruiken als tafels, muurbekleding en voor decoratie. Bent u benieuwd of de wagondelen planken iets voor u zijn? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige planken en de afgeronde projecten. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Wagondelen planken kopen

Bent u op zoek naar wagondelen planken? Bent u op zoek naar wagondelen planken voor een eerlijke en betaalbare prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood in Roosendaal. Door de jaren heen weten wij precies waar wij onze prachtige wagondelen planken kunnen halen voor een eerlijke prijs. Wij geloven in een tweede leven voor houden planken, balken en wagondelen die gebruikt kunnen worden om een prachtige overkapping te maken, een wand aan te kleden, een karakteristieke vloer te leggen of een keukenblad af te werken. Wij hebben vaste afnemers zoals architecten, horeca, pretparken, dierentuinen, podium bouwers, theater, tv- filmsets bouwers, meubelmakers en consumenten. Inmiddels weten steeds meer bedrijven uit heel Europa de weg naar ons bedrijf te vinden. Bent u benieuwd wat u allemaal van wagondelen planken kunt maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de ingestuurde foto’s van onze klanten die de mooiste projecten succesvol hebben afgerond. Als u op zoek bent naar wagondelen planken bent u bij Buitenleven Second Life Wood aan het juiste adres.

Ruim aanbod in wagondelen planken

Buitenleven Second Life Wood biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten wagondelen die geschikt zijn voor uw project. Doordat wij onze wagondelen dichtbij huis kunnen halen, kunnen wij de kosten en de milieubelasting laag houden. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplagen voor een eerlijke prijs. Onze planken en balken zijn namelijk zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken waardoor onze wagondelen voor verschillende projecten geschikt zijn. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij alle planken, balken en wagondelen op de juiste maat zagen. Daarnaast beschikken wij over een borstelmachine waarmee we al het vuil en splinters voor u kunnen verwijderen. Het karakter van de plank zal niet verloren gaan. Bijzonder is ook dat we de bewerking van recycle en sloophout zelf doen. Met speciale machines en handwerk creëren we zo een unieke eigen stijl.

Offerte aanvragen voor wagondelen planken?

Bent u benieuwd naar de kosten voor de aanschaf van wagondelen planken? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod van wagondelen met een uniek karakter? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijke kosten voor het bestellen van uw gewenste oplage. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u van te voren weet wat de kosten zullen zijn.