Wagondelen nodig?

Bent u op zoek naar wagondelen? Bent u op zoek naar wagondelen die u kunt gebruiken voor uw bouwproject? Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten en maten wagondelen. Onze unieke wagondelen kunt u gebruiken om prachtige eettafels, meubels en kasten van te maken. De mogelijkheden bij Buitenleven Second Life Wood zijn eindeloos en zeer uiteenlopend. Vele klanten hebben ons weten te vinden en zij maakten unieke en prachtige meubels van onze oude wagondelen. Op onze website ziet u voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met de wagondelen van Buitenleven Second Life Wood. Voor unieke wagondelen bent u bij Buitenleven Second Life Wood op het juiste adres. 
Products not found

Wagondelen van Buitenleven Second Life Wood

Bent u op zoek naar wagondelen? Heeft u belangstelling voor wagondelen, omdat u een uniek project van oud hout in gedachten heeft? Dan bent u bij Buitenleven second life wood aan het juiste adres! Sinds januari 2012 zijn wij gevestigd als groothandel in Roosendaal en hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van sloophout, recycle hout, waaronder wagondelen. Als ons hout is zowel binnenshuis als buiten te gebruiken. Oud grenen wagondelen zijn erg bijzonder en hebben karakter: wagondelen hebben een doorleefde look die veel sfeer uitstraalt. De wagondelen zijn dan ook uitstekend om te verwerken in unieke projecten, die helemaal op maat gemaakt en precies passend bij uw woning of tuin gemaakt kunnen worden. Denk aan wagondelen in tafels, als plank aan de muur, als muurbekleding of als decoratief object. De mogelijkheden zijn talloos! Wij hebben, net als voor onze planken, altijd een groot aanbod wagondelen beschikbaar van diverse dikten en breedten. U mag de wagondelen zelf uitzoeken! We hebben vaste recycle lijnen opgezet, zodat we continuïteit en grote aantallen kunnen leveren. Overigens zijn ook kleinere oplagen verkrijgbaar. Zowel zakelijke klanten als particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Wagondelen voor een doorleefde look

Niet alleen een doorleefde look en mooie uitstraling van de wagondelen zijn belangrijk, ook het feit dat werken met gebruikt hout als oude wagondelen duurzaam is, is een groot pluspunt. Daarom zorgen wij er als Buitenleven second life wood niet alleen voor dat wagondelen en ander hout een prima tweede leven krijgen, maar dat we bijdragen aan minder belasting voor het milieu. We doen dit door de wagondelen zo dicht mogelijk in de buurt te verkrijgen uit recycle trajecten, de sloop, de bouw of en natuurlijk uit de transportindustrie. Het is prettig dat zo ook onze kosten beperkt blijven en wij onze prijzen voor u aantrekkelijk kunnen houden! De bewerking van recycle hout, sloophout en wagondelen verzorgen wij zelf. We zetten hiervoor vakkundig handwerk in maar bijvoorbeeld ook onze borstelmachine. De eerste borstel in deze machine verwijdert het vuil en de splinters van de wagondelen. De tweede borstel werkt het hout daarna fijn af. Het geeft een mooier effect dan wanneer de wagondelen geschuurd zouden worden en bovendien blijft de kleur mooi behouden. Werken met gebruikt hout en met wagondelen vereist wat handigheid en creativiteit. We hebben daarom enkele tips voor u op onze website geplaatst. Heeft u vragen over onze grenen wagondelen? Neem gerust contact op! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.