Eiken balk nodig?

Op zoek naar een eiken balk? Hout is een mooi product om mee te werken. Buitenleven second life wood uit Roosendaal is voor de liefhebber van natuurlijk, duurzaam hout dan ook hét adres om eens rond te kijken, online of in onze showroom. Wij zijn een duurzame groothandel in nieuw en gebruikt hout en beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken. Heeft u voor uw project een eiken balk nodig? Wij bieden eiken balken aan in diverse afmetingen. Ons eikenhout is een product van eigen bodem. Deze duurzame houtsoort gaat decennialang mee en geeft aan elke constructie een nostalgische en robuuste uitstraling. Eikenhout kan buiten gebruikt worden voor een carport, overkapping of schuur, maar het wordt ook binnenshuis gebruikt voor bijvoorbeeld stoere meubels of vloeren. Typerend voor eikenhout zijn de mooie vlam en spiegels. Ook heeft eikenhout grove nerven wat zorgt voor een luxe uitstraling. Eikenhout heeft scheuren en noesten wat het juist een bijzondere charme geeft. Op deze website krijgt u een goede indruk van de eiken balken door de foto’s waar u op in kunt zoomen. Bent u een fan van eikenhout? Kijk dan ook gelijk bij onze eiken schaaldelen en schijven.

Sloophouten planken 22x95mm
Partij 110st. Am. grenen gebruikte balken 90x90mm x 2,44m
Oorspronkelijke prijs was: €990.00.Huidige prijs is: €880.00. incl. BTW
Partij 88st. Am. grenen gebruikte balken 90x140mm x 1,7-2,25m
Oorspronkelijke prijs was: €500.00.Huidige prijs is: €440.00. incl. BTW
Pallet recycle planken rood in oude verflaag
Oorspronkelijke prijs was: €2,900.00.Huidige prijs is: €1,750.00. incl. BTW
Appartementencomplex planken 15x115mm x 0,3m
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €21.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte douglas balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,320.00.Huidige prijs is: €1,188.00. incl. BTW
Partij 132 st gebruikte grenen balken
Oorspronkelijke prijs was: €1,188.00.Huidige prijs is: €1,056.00. incl. BTW
Partij Gehavende Havenplanken
Oorspronkelijke prijs was: €450.00.Huidige prijs is: €395.00. incl. BTW

Gebruikte eiken balk

Bent u op zoek naar een eiken balk? Bent u op zoek naar een eiken balk die u een tweede leven kunt geven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Buitenleven Second Life Wood. Buitenleven Second Life Wood is gevestigd in Roosendaal maar wij vinden het geen probleem om uw bestelling overal in Nederland netjes te bezorgen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij de oude balken die wij aanbieden kunnen vinden. Doordat wij een eiken balk echt een tweede leven kunnen geven, beschikken wij over een ruime voorraad, zodat u uw klusproject altijd succesvol af kunt ronden. Door de jaren heen hebben vele zakelijke en particuliere klanten ons weten te vinden en zij maken de mooiste creaties van de eiken balken van Buitenleven Second Life Wood. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste oplage. Het maakt bij ons niet uit of u op zoek bent gaan een grote oplage of naar een enkele eiken balk. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. 

Gebruikte eiken balk van Buitenleven Second Life Wood

Onze naam zegt het al; de houten balken en planken krijgen bij Buitenleven Second Life Wood echt een tweede leven. Wij weten vandaag de dag precies waar wij onze houten balken en planken kunnen vinden. De oude houten balken en planken komen vrijwel altijd uit wagons, oude huizen en fabrieken. Wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende soorten en maten planken die u kunt gebruiken voor een uniek project. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine oplagen. Al onze planken en balken zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en zijn geschikt voor diverse projecten. Bent u een handige klusser en bent u op zoek naar een eiken balk om uw project af te ronden? Kom langs in onze werkplaats in Roosendaal en kies zelf uw balken uit. Omdat wij beschikken over een ruime voorraad kunt u vrijwel altijd direct uw gewenste oplage meenemen. Buitenleven Second Life Wood beschikt over een borstelmachine waarmee wij uw eiken balken kunnen borstelen zodat de splinters verwijderd  worden. Bent u benieuwd naar de kosten? Via deze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer weten over een eiken balk bestellen bij Buitenleven Second Life Wood?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een oplage eiken balken te bestellen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.